Over ons


Wat enkele jaren geleden als een hobby is begonnen is inmiddels uitgegroeid tot een zelfstandig en professioneel bedrijf dat gerund wordt door Edward en Nicoline Segaar.

Vanuit de thuislocatie Emmen, staan wij in het noorden van het land op vele (week) markten, fairs, braderieën en jaarmarkten.  Voor het volledige overzicht verwijs ik u graag naar de agenda.
U vindt bij ons een uitgebreid assortiment van ambachtelijk zelfgemaakte jam, honing, hakhoning , sauzen , siropen , Ambrosius honingwijnen en andere honing gerelateerde producten. Voorts hebben wij een zeer uitgebreid assortiment van propolis, (verse!!) koninginnegelei (Royal Jelley) en stuifmeelkorrel producten.
Met ruim 70 honingsoorten uit Nederland en Europa kunnen wij stellen dat we wellicht het grootste assortiment van het Noorden hebben. De rauwe  honing betrekken we rechtstreeks van 40 imkers verspreid over heel Nederland maar ook daarbuiten. Daarbij wordt de kwaliteit van de honing gewaarborgd.

Wij adviseren en helpen  u graag, en zien u daarom graag bij ons in de kraam verschijnen. Volg ons ook op facebook onder de naam Het kwekerijtje de Kwakel.

U kunt uiteraard ook uw bestelling plaatsen via de webshop. Dit kan dan opgestuurd worden, maar u kunt het uiteraard  na overleg bij ons aan de kraam ophalen.

Mocht u nog vragen of speciale verzoeken hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Wij hopen dat u bij ons kunt vinden wat u zoekt!

Met vriendelijke groet,
Edward en Nicoline SegaarPowered by webXpress